کلینیک تخصصی احمدیه

جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات

دانش آموخته: دانشگاه علوم پزشکی مشهد
متولد:1366

سوابق کاری،رتبه ها و مدارج علمی:
رتبه دوم المپیاد کشوری

دکتر ایمان کاخکی

دکتر علی محمد سربزی

دکتر محمد پاکراه

متخصص جراحی مغز و اعصاب چه کسی است؟

متخصص جراح مغز و اعصاب پزشکی است که مشکلات سیستم عصبی را تشخیص می دهد و اغلب از طریق جراحی مغز یا ستون فقرات درمان می کند. او کار درمان سکته ی مغزی، تومور، انواع خاصی از نارسایی های مادرزادی، عفونت و آسیب سر یا نخاع را برعهده دارد. زندگی روزمره ی متخصص جراح مغز و اعصاب به شدت پیچیده است و وظایف و مسوولیت های او مدام تغییر می کند.

پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب کار جراحی مغز، نخاع و اعصاب محیطی را برای برداشتن تومور، تسکین درد مزمن و درمان جراحت ها، بیماری های عروقی و بیماری هایی نظیر پارکینسون و صرع انجام می دهد. او همچنین از جراحی برای درمان هیدروسفالی، تشکیل غیرعادی مایع مغزی نخاعی در مغز، استفاده می کند. ممکن است جراحان مغز روی اصلاح بدشکلی ها و درمان بیماری های نخاعی مانند اختلال زوال تدریجی ستون فقرات و اسکلروز تمرکز کنند. سایر حوزه های تخصصی شامل جراحی عصب کودکان و پرتوجراحی، استفاده از تشعشعات برای درمان تومور، می شود.

تفاوت داخلی ( نورولوژیست) و جراحی مغز و اعصاب

نورولوژیست یا متخصص مغز و اعصاب در زمینه بیماری های عصبی دارای تخصص است. وی در جلسات ابتدایی، نوع بیماری که فرد مراجعه کننده به آن دچار شده است را به وسیله معاینات بالینی و عصبی تشخیص می دهد. حال اگر برای بهبود بیماری، عمل جراحی در اولویت قرار گرفت این بیمار در کنار متخصص مغز و اعصاب به یک جراح مغز و اعصاب نیز ارجاع داده می شود. اکثرا این اتفاق در مواردی که فرد دچار صدمه به مغز و یا ستون فقرات در اثر تصادف و همچنین زمانی که فرد دارای تومور مغزی باشد؛ اتفاق می افتد.